Aika
02.11.2022
klo 14.00-15.30
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Zoom-verkkoalustalla
Kohderyhmä
Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalan sekä muille palvelualojen ammattilaisille.
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa tietoisuutta moninaisuudesta ja työkaluja sen kohtaamiseen osana omaa ammatillista osaamista, lisätä ymmärrystä omasta toimivallasta sekä rakenteista, joita muuttamalla pystytään edistämään yhdenvertaisuutta asiakaskohtaamisissa ja työyhteisössä.
Sisältö
Koulutuksessa käsitellään:
• Suomen lähihistoriaa ja lainsäädäntöä sateenkaariyhteisön ja yhdenvertaisuuden näkökulmasta
• keskeisimpiä termejä ja käsitteitä moninaisuudesta
• syrjinnän ja vähemmistöstressin vaikutusta hyvinvointiin
• sensitiivisten palveluiden ja kohtaamisten edistämistä asiakastyössä
Kouluttajat
• Aaro Horsma
Horsma on kokenut Diversity, Equity, Inclusion and Belonging (DEIB)-ammattilainen, jolla on erityisosaamista ihmisoikeuksista, monimuotoisuudesta ja hyvinvoinnista, viestinnästä ja strategisesta kehittämisestä. Horsmalla on koulutustausta
asiakaspalvelusta ja myynnistä journalismiin,
monikulttuurisesta sosiaalityöstä seksuaalikasvatukseen. Parhaillaan kognitiivista lyhytpsykoterapiaa opiskelevalla Horsmalla on kiinnostusta ja taitoja monenlaisiin yhdenvertaisuuteen ja hyvinvointiin liittyviin tehtäviin.
Horsmalla on yli 10 vuoden kokemus järjestöistä ja ihmisoikeustyöstä. Viimeiset kymmenen vuotta Helsinki Pride -yhteisön sosiaalityöntekijänä, suunnittelijana ja toiminnanjohtajana hän on vastannut Suomen ensimmäisten sateenkaarierityisten palveluiden
pilotoinnista muun muassa sateenkaarinuorille ja lhbtiq+ turvapaikanhakijoille. Sosiaali- ja nuorisopalveluiden ohella hän on kehittänyt koulutuksia ammattilaisille työelämän eri osa-alueilla yhdenvertaisten ja inklusiivisten palveluiden ja työkulttuurin edistämiseksi.
Lisätietoja
Riikka Harju, p. 050 5418 084 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Ilmoittaudu 18.10.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.
Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 19.10.2022 ja peruutusehdot astuvat voimaan.
Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
95 €
Ilmoittautumiset
Ilmoittaudu täältä 18.10.2022 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.