Etsitään luotettavia ja mukavia alivuokralaisia monipuoliseen ja viihtyisään tilaamme!

Työtilamme on Punavuoren Sepänkadulla Tehtaanpuiston kupeessa, ikkunoista näkyy puisto ja Mikael Agricolan kirkko. Sijainti on ihana, rauhallinen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.
Kampin metroasemalta kävelee meille noin vartissa, useat raitiovaunut ja bussit tulevat ydinkeskustasta Viiskulman ja Tehtaankadun pysäkeille muutamassa minuutissa.
Katutason 56m2 liikehuoneisto sisältää tilavan, n. 42m2, kodikkaan ja tyylikkään työhuoneen. Tila sopii hyvin niin yksilötason asiakastyön luottamuksellisiin keskusteluihin, pienryhmille kuin luovaan työskentelyyn.
Isot ikkunat, joiden vaaleat verhot läpikuultavat valoa, on sälekaihtimilla varustetut.
Tilan massiivisen ruoka/työpöydän äärellä kelpaa tehdä vaikka unelmakarttoja, pehmeät sohvat ovat kuin lämmin syli, joilla nauttia kuppi teetä.
Noin. 14m2 ikkunatton takahuone on varustettu uudella minikeittiöllä, jossa jääkaappi ja keittolevyt. Takana myös “taukosohva”, ruokapöytä ja vasta remontoitu WC. Vuokralaisen käytössä myös mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin.
Sisäänkäynnissä ulko-ovella on on 1,5 porrasta ja tilamme ovat koiraystävälliset, eli tilassa on eläinpölyä. Terapiakoirat ja muut sisäsiistit koirat ovat tervetulleita. Vuokralainen voi käyttää tilan sähkötyöpöytää ja bluetooth-kaiutinta. Vesi, sähkö, lämmitys ja langaton nettiyhteys kuuluvat vuokraan.
Käytämme itse tiloja yksilöasiakastyöhön ja pienten ryhmien ohjaamiseen sekä koulutustoimintaan, ja tämäntyyppiseen toimintaan tiloja myös ensisijaisesti vuokraamme.
Toiveena on vakivuokralaiset arkipäiville: aamu- ja iltapäiville ja/tai illoille.
Viikonloput sekä yksittäiset kurssit, koulutukset ja muut tapahtumat ovat erikseen sovittavissa.
Vuokrat määräytyy käytön mukaisesti, alustavat ajat ja vuokrat alkaen:
– arki aamupäivä klo 7-12, 190€/kk
– arki iltapäivä klo 12-17, 190€/kk
– arki ilta klo 17-22, 210€/kk.
– arkipäivä klo 7-17, 290€/kk.
– arkipäivä klo 12-22, 330€/kk
Hinta neuvotellaan kokonaiskäytön pohjalta.
Tiistai-illat on toistaiseksi varattu. Keskiviikon päivät ja perjantai-illat ovat alustavasti varattu. Vuokrasopimukset ensisijaisesti vuodeksi tai kevät/syyskausiksi kerrallaan.
Lisätietoja ja kyselyt aaro(@)equalityinc.fi / 0451210026